930 pe 122 COSTACHE

ciolos

CIOLOȘ, VESTE PROASTĂ PENTRU MAME

Legea care majorează indemnizaţiile pentru mame nu se va aplica dacă nu vor fi găsite sursele de finanţare, a afirmat premierul Dacian Cioloş, el precizând, totodată, că actul normativ se poate proroga dacă bugetul de stat nu va permite efectuarea acestei cheltuieli în limitele de deficit stabilite.

Citiți și: Veste bună pentru cuplurile care vor să aibă copii

„Nu atacăm la Curtea Constituţională legea care majorează indemnizaţiile pentru mame. Dacă găsim surse financiare, ne-o asumăm noi ca Guvern, dar o să vedem la rectificare. Până atunci, dacă nu o să găsim finanţare, nu o aplicăm.”, a spus astăzi Cioloş în cadrul unei întâlniri cu jurnaliştii la Palatul Victoria.

Reprezentanţii mass-media l-au întrebat cum va evita neaplicarea legii. „Se poate proroga. Orice decizie se poate proroga, aşa cum în fiecare an există legi care sunt prorogate.”, a afirmat Dacian Cioloş.

Citiți și: Avantajele părinților singuri. Ce nu pot fi obligați aceștia de către angajatori

Prim-ministrul a reiterat ideea că bugetul de stat a fost aprobat de Parlament cu un anume nivel al deficitului și că Guvernul nu va ieşi din cadrul bugetar. (Sursa: http://www.mediafax.ro/, editarea, titlul și foto: http://epitesti.ro/)

Despre legea votată de Camera Deputaților și care a adus modificări importante în ceea ce privește indemnizația pentru creșterea copilului puteți aici aici: http://epitesti.ro/social/nou-modificari-la-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului/.

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

Donaris 570×90