NOR CURIER 930X122

bolovani

CIRCULAȚIA AUTO PE DN 7 A REVENIT LA NORMAL

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat cu puțin timp în urmă că circulația auto pe DN7 Pitești-Râmnicu Vâlcea-Sibiu la kilometrul 199+200 de metri a revenit la normal.

Citiți și: Atenție! Se impun din nou restricții pe drumuri foarte importante

După circa 20 de ore traficul a fost în sfârșit redeschis între localitățile vâlcene Călimăneşti şi Brezoi, pe Valea Oltului, după ce bolovanii căzuți ieri de pe versant au fost îndepărtați de pe carosabil, iar versantul, consolidat provizoriu.

Amintim că în urma căderilor de roci s-au înregistrat pagube materiale, un autoturism fiind ușor avariat. Din fericire, nu au existat victime. Conform turnulsfatului.ro, a fost vorba de peste două tone de bolovani sfărâmați, iar coloana de autovehicule s-a întins ieri pe nu mai puțin de 10 kilometri. (Foto: Facebook Claudiu Hood şi Info Trafic Piteşti)

Citiți și: Atenție, șoferi! Urmează mai multe zile cu restricții de trafic, și în Argeș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90