930 x122 grota rece

Arges

PROGNOZA_METEO

CITEȘTE ESTIMĂRILE DE VREME PENTRU URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI!

Estimările de vreme pentru perioada 14-27 iulie au fost date publicității în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Potrivit meteorologilor, în Muntenia și județul Argeș valorile termice se vor menține ridicate până miercuri, 16 iulie, inclusiv. De joi vremea se va mai răcori, urmând ca maxima să nu mai depășească 28 de grade Celsius. În a doua săptămână de prognoză, însă, temperaturile maxime vor urca din nou până la 30-31 de grade. Minimele nocturne vor fi în jurul valorii de 17 grade Celsius.

În ceea ce privește precipitațiile, ANM estimează că probabilitatea pentru averse posibil mai însemnate cantitativ va fi mai mare în perioada 15-18 iulie și în jurul datei de 22 iulie. În rest vor fi doar ploi slabe, de scurtă durată și numai pe arii restrânse.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3