NOR CURIER 930X122

Arges

COD GALBEN DE NINSORI, VÂNT ȘI FRIG

Administrația Națională de Meteorologie a emis cu puțin timp în urmă cod galben de ninsori, intensificări ale vântului și temperaturi scăzute.

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

Codul este valabil de mâine, 3 ianuarie, de la ora 14, până luni, 4 ianuarie, la ora 12, și vizează și jumătatea de sud a județului Argeș (vezi harta ANM!).

Potrivit ANM, în intervalul menţionat ninsorile se vor extinde dinspre sud-vestul extrem al ţării şi vor cuprinde treptat regiunile sudice, iar stratul de zăpadă nou depus va fi de aproximativ 10 cm.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

În Oltenia şi vestul Munteniei vântul va prezenta intensificări temporare, atingând la rafală 50-55 km/h, iar în sudul Banatului, 60-70 km/h, viscolind zăpada.

Vremea se va menţine geroasă în majoritatea regiunilor, iar în estul Transilvaniei şi în nordul şi centrul Moldovei temperatura aerului va coborî local la sub minus 15 grade.

În sudul Dobrogei, precum şi în estul şi centrul Munteniei, inclusiv în Bucureşti, va ninge slab, îndeosebi în noaptea de duminică spre luni (3/4 ianuarie), iar vântul va sufla cu 40-45 km/h.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3