930×122 POSADA 5

Arges

UPDATE: Meteorologii anunță cod portocaliu în Argeș

Update: Codul portocaliu este valabil în intervalul 16 martie, ora 14:00 – 17 martie, ora 23:00 și vizează intensificări susținute ale vântului, ninsori abundente și viscol puternic în zona Carpaților Meridionali și de Curbură. În zona Carpaților Meridionali și de Curbură va ninge abundent, iar vântul va avea intensificări susținute, cu rafale de peste 90…110 km/h, în special la altitudini de peste 1500 m, unde va fi viscol puternic, zăpada troienită, iar vizibilitatea va scădea sub 50 m.

Citiți și: Klaus Iohannis a ajuns în Argeș

Cod galben de ploi în Argeș

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis un cod galben de ninsori și strat consistent de zăpadă la munte și în Transilvania, viscol la altitudini de peste 1500 m, ploi și ninsori abundente în Moldova și, local, ploi însemnate cantitativ în Oltenia, Muntenia (în care se află și județul Argeș) și Dobrogea, valabil până miercuri, 17 martie, ora 20.00.

Citiți și: Trafic restricționat în Pitești pentru semimaraton

Astfel, temporar vor fi precipitații în toate regiunile, local însemnate cantitativ în sud, est, centru și la munte. Se vor acumula cantități de apă de peste 20…30 l/mp și, pe arii restrânse, 40…60 l/mp.

Vor fi ploi (mai ales averse cu descărcări electrice, luni după-amiază, în sud-est), ce se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare, luni spre marți (15/16 martie), în toată zona de munte și în Transilvania, unde stratul de zăpadă nou depus va fi consistent.

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570×90 MAIA