NOR CURIER 930X122

Arges

COD GALBEN DE PLOI ȘI VIJELII

Argeșul a ieșit de sub codul portocaliu, dar a intrat cu puțin timp în urmă sub cod galben.

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

Cu alte cuvinte, nu vom scăpa de ploi nici astăzi. Codul galben comunicat de Administrația Națională de Meteorologie este valabil până în această seară, la ora 18.

Instabilitatea atmosferică va continua să se manifeste în Argeș și în majoritatea județelor țării prin averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat căderi de grindină. În Banat, cea mai mare parte a Olteniei şi a Moldovei, nordul Munteniei, precum şi în vestul şi sudul Transilvaniei cantităţile de apă vor depăşi 25-30 de l/mp şi izolat, cu precădere în nordul Moldovei şi al Carpaţilor Orientali, 40-50 de l/mp. Manifestări de instabilitate atmosferică se vor mai semnala şi în celelalte regiuni, dar pe intervale mai scurte de timp, iar în prima parte a nopţii de joi spre vineri va continua să plouă în special în nord-estul şi sud-vestul teritoriului.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90