NOR CURIER 930X122

Arges

COD GALBEN: PLOI, VÂNT ȘI NINSORI LA MUNTE

În urmă cu puțin timp, Administrația Națională de Meteorologie a emis cod galben de precipitaţii însemnate cantitativ, de ninsori la munte și intensificări ale vântului.

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

Codul vizează și jumătatea de nord a județului Argeș (vezi harta ANM) și este valabil de astăzi, de la ora 15, până mâine, la ora 20.

Conform ANM, în intervalul menţionat în regiunile estice şi sud-estice vor fi precipitaţii sub formă de ploaie şi trecător de lapoviţă sau ninsoare, iar vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de peste 50-60 km/h. Cantităţile de apă vor depăşi local 20-25 l/mp, iar în judeţele Galaţi, Brăila, Tulcea şi Constanţa, pe arii restrânse, 40-50 l/mp.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

În zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali va ninge, se va depune strat nou de zăpadă şi vor exista intervale în care ninsoarea va fi viscolită.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90