NOR CURIER 930X122

Arges

CODUL GALBEN DE PLOI, PRELUNGIT

Peste circa o oră jumătatea de sud a județului Argeș va ieși de sub codul galben de instabilitate atmosferică și de ploi însemnate cantitativ. În schimb, jumătatea de nord va rămâne alte câteva ore în „zodia” precipitațiilor, Administrația Națională de Meteorologie prelungind codul galben până la ora 21 (vezi harta ANM).

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

Pe parcursul zilei de astăzi vor exista intervale cu instabilitate atmosferică accentuată în nordul, nord-estul şi local în centrul ţării, acolo unde vor fi averse și se vor semnala descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 15-20 l/mp şi izolat 40 l/mp. Astfel de manifestări vor fi posibile şi în partea de sud-est a teritoriului, dar pe arii mai restrânse.

La această oră în Pitești sunt peste 16 grade Celsius. Cerul este acoperit, dar nu mai plouă.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90