Donaris 930 x 122

bratianu

CONCURS CU PREMII LA VILA FLORICA. IATĂ CÂȘTIGĂTORII!

Centrul de Cultură „Brătianu” a organizat astăzi la Vila Florica din Ştefăneşti simpozionul “Vintilă Brătianu-84 de ani de la moarte ”. Evenimentul a reprezentat un omagiu adus celui care prin faptele sale a contribuit la realizarea şi construirea unei Românii unite şi moderne. Cu această ocazie, a avut loc și un concurs de lucrări ştiinţifice pentru elevii de gimnaziu, stabilindu-se ca temă viaţa şi personalitatea marelui om politic. Comisia de specialitate a dat următoarele premii (toți premiații sunt din orașul Ștefănești):

Citiți și: Teribil! S-a întâmplat la Colegiul ,,Brătianu”!

Premiul I – Daiana Mincă, cu lucrarea Impresii ale familiei despre personalitatea lui Vintilă Brătianu

Premiul II – Amalia Ștefan, cu lucrarea Vintilă Brătianu-instruire și devenire

Citiți și: Exclusiv. ,,Nava-amiral” – Colegiul „Brătianu”, gazda unui eveniment de elită

Premiul III – Teodora Tudose, cu lucrarea Vintilă Brătianu-omul

Mențiuni – Andreea Ciobanu (Activitatea lui Vintilă Brătianu ca primar al Bucureștiului), Anca Văduva (Vintilă Brătianu- activitatea politică), Alexandra State (Activitatea publică a lui Vintilă Brătianu) și Andrei Dumitru (Vintilă Brătianu- activitatea politică).

Premiile acordate au constat în cărți de cultură generală și dulciuri.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3