930×122 CAPRA 5

Arges

CONCURS HAIKU ÎN ARGEȘ

Sâmbătă, 30 ianuarie, se va desfășura prima ediție a concursului județean de creație literară haiku „Cuvântul, lacrima zeilor”.

Citiți și: Predare de ștafetă în Argeș: Nepotul preia conducerea unei companii gigant

Concursul li se adresează elevilor din clasele a VII-a, a VIII-a, a IX-a și a X-a şi este organizat de Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu”, în parteneriat cu Centrul Cultural Mioveni.

Sunt așteptați să participe peste 50 de elevi din unități de învățământ de elită din Argeș: Colegiul Naţional „I.C. Brătianu”, Colegiul Naţional „Zinca Golescu”, Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”, Şcoala Gimnazială „Marin Preda”, Şcoala Gimnazială „Nicolae Simonide” şi liceul gazdă.

Citiți și: Acesta este puștiul care a băgat în mormânt un preot din Argeș!

Competiţia se va desfăşura începând de la ora 9:30 la Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” (foto 2), iar jurizarea şi festivitatea de premiere vor avea loc în sala de specatacole a Centrului Cultural Mioveni, de la ora 12.

Acest concurs este înscris în calendarul activităţilor educative judeţene.

Precizăm că haiku este un gen de poezie tradițional japoneză cu formă fixă. Un haiku este format din 17 silabe, împărțite în 3 versuri formate din 5, 7 și, respectiv, 5 silabe. Un haiku trebuie să conțină cel puțin un cuvânt sau o imagine care să exprime anotimpul în care acesta a fost scris. (Foto: bioaddict.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90