930 x122 grota rece

apa canal

CONCURS LA APĂ CANAL PENTRU UN POST DE ECONOMIST

S.C. Apă Canal 2000 S.A. Piteşti, cu sediul în municipiul Piteşti, pe bulevardul I.C. Brătianu, nr. 24A, organizează concurs pentru ocuparea unui post de economist pe durată determinată de un an la Serviciul Contabilitate din cadrul Direcţiei Economice.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Sarcinile de bază ale postului de economist constau în verificarea corectitudinii situaţiilor de lucrări executate de S.C. Apă Canal 2000 S.A. cu personalul propriu în domeniul reparaţii/intervenţii la reţelele de apă şi de canalizare şi verificarea concordanţei informaţiilor din situaţiile de lucrări cu înregistrările din contabilitate și acordarea vizei de control financiar preventiv pe bonurile de consum.

Condiţiile de participare la concurs sunt următoarele: studii superioare economice absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; experienţă de 3 ani în domeniul contabilităţii și cunoştinţe operare PC (MsOffice: Word, Excel).

Citiți și: Pitești: Pregătiți-vă din timp! Se oprește apa!

Concursul constă într-o probă scrisă şi un interviu care include probă practică. Bibliografia pentru concurs este publicată pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunea “Anunţuri”.

Candidaturile, însoţite de actele doveditoare de îndeplinire a condiţiilor de participare la concurs (copia actului de identitate; copii ale actelor de studii: diplomă de licenţă/echivalentă; alte acte care atestă efectuarea unor specializări în domeniu, după caz; CV și copia carnetului de muncă/adeverinţe care să ateste vechimea în muncă, după caz) se vor depune la registratura societăţii, situată în municipiul Piteşti, pe bulevardul I.C. Brătianu, nr. 24A, până la data de 18.09.2015, ora 16:30.

Pentru informaţii suplimentare cei interesați pot suna la numărul de telefon 0248.217.399, zilnic între orele 8 și 16:30. Persoană de contact este Silvia Burcuş, inspector specialitate formare, evaluare şi selecţie profesională.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90