930 x122 grota rece

Arges

CONCURS PENTRU NOI ANGAJĂRI LA POLIȚIA ARGEȘ

Poliția Argeș revine cu detalii în legătură cu organizarea concursului pentru ocuparea, prin recrutare din sursă externă, a 14 posturi vacante de agent de poliție.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Concursul va consta în următoarele probe: evaluarea performanţei fizice; test scris de tip grilă; interviu pentru departajare. La proba de evaluare a performanţei fizice vor putea participa numai candidaţii a căror candidatură a fost validată de comisia de recrutare şi care sunt declaraţi „apt” din punct de vedere medical şi psihologic. Proba scrisă va consta într-un test de tip grilă elaborat din tematica şi bibliografia recomandată şi va avea loc pe 14.05.2016.

Enumerăm câteva dintre condiţiile pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească pentru a participa la concurs/examen:

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

a)să aibă studii corespunzătoare cerinţelor postului pentru care candidează, respectiv să fie absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat

b)să nu aibă antecedente penale sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea

c)să îndeplinească și criteriul specific de înălţime: minimum 1,65 m bărbaţii şi 1,60 m femeile.

Vă reamintim că înscrierea candidaţilor la concursul organizat pentru ocuparea posturilor vacante de agent de poliţie în Argeş se va face la sediul Inspectoratului, situat în municipiul Piteşti, pe strada Victoriei, la nr.60, până pe 8.04.2016, la ora 16. Ulterior completarea dosarelor se va realiza până pe 15.04.2016.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3