930×122 CAPRA 5

contrabanda

CONTRABANDĂ ÎN ARGEȘ

Contrabandă în Argeș. Biroul de Presă al Poliției Argeș ne-a informat în urmă cu puțin timp:

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

„Un bărbat de 51 de ani a fost depistat de polițiștii Municipiului Câmpulung în timp ce comercializa țigarete susceptibile a proveni din contrabandă. Peste 12.000 de țigarete, peste 1.700 de lei și un autoturism au fost indisponibilizate.

Pe 21 septembrie 2018, polițiștii Municipiului Câmpulung l-au depistat pe M.M., de 51 de ani, din Câmpulung Muscel, care comercializa țigarete din autoturismul său personal, fără a prezenta documente de proveniență.

Citiți și: Prejudiciu de 13 milioane de €! 79 de percheziții în 14 județe, inclusiv Argeș

În cauză a fost înregistrat dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Totodată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 12.300 de țigarete, suma de 1.700 de lei susceptibilă a proveni din activități de contrabandă, precum și autoturismul persoanei în cauză.

Persoana și bunurile indisponibilizate au fost preluate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, care continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale.”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90