NOR CURIER 930X122

Arges

CONTROALE LA GRĂDINIȚELE DIN ARGEȘ

Grădinițele din județul Argeș vor fi controlate. În inspecție vor veni persoane de la Protecția Consumatorilor, Direcția de Sănătate Publică și Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Inițiativa îi aparține prefectului Mihai Oprescu.

“Am dispus prin ordin al prefectului înființarea unor echipe mixte, formate din inspectori ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Argeș, ai Direcției de Sănătate Publică și Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, care să verifice respectarea normelor igienico-sanitare și toate aspectele legale de funcționarea grădinițelor din județ. Știm cu toții că ne adresăm unei grupe de vârstă vulnerabile. Sunt copii mici, cu o sensibilitate și nevoie de atenție ridicate, motiv pentru care le-am cerut instituțiilor abilitate efectuarea acestor controale și raportarea săptămânală a rezultatelor acestora.”, precizează prefectul județului Argeș.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3