930 x122 grota rece

anaf

CONTROL MASIV DE LA ANAF ACUM LA COMPLEXUL JOHN

Control masiv de la ANAF acum la complexul John. Un control de amploare are loc la această oră la complexul comercial John de pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Pitești.

Citiți și: Atenționare de la ANAF! Este un nou tip de impozit

Inspectorii de la Antifraudă Fiscală au descins din mai multe mașini de serviciu.

„Este un control de rutină, o dată pe lună, cam așa se întâmplă. E un control de rutină, nu e nimic deosebit sau ceva… Este o acțiune mai amplă, de obicei spre final de an așa se întâmplă.

Citiți și: O firmă a dat un „tun” de peste un milion de euro! Anchetatorii au intrat pe fir

Verifică, din câte am înțeles, case de marcat, chestii normale, nu e nimic…”, declară, chestionat de ePitești, Johny Brănescu, fiul omului de afaceri John (Ion Brănescu), proprietarul complexului comercial.

Am încercat să aflăm telefonic de la Fisc informații oficiale despre control. De la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș am fost redirecționați către Antifraudă Fiscală Alexandria (Piteștiul nu are așa ceva), de acolo o doamnă țâfnoasă ne-a precizat că dânșii nu au relații cu publicul și ne-a invitat să sunăm la București, la Direcția Generală Antifraudă Fiscală din ANAF, dar la numărul de telefon de la București intră robotul.

Am făcut rost de numărul de telefon al purtătorului de cuvânt de la Direcția Generală Antifraudă Fiscală, care, la rândul ei, ne-a invitat să cerem informațiile în scris, printr-un e-mail. Am trimis email-ul, am primit confirmarea că solicitarea noastră a fost înregistrată, așteptăm răspuns.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90