NOR CURIER 930X122

deviere

COȘMARUL DE LA PODUL VIILOR: DE AZI, 4 ZILE CU TRAFIC DEVIAT

Primăria Pitești a făcut în urmă cu puțin timp un anunț cu privire la circulația auto în zona viitorului pasaj rutier suspendat de la Podul Viilor.

Citiți și: Piteștiul, sub asediu! Șoferii, la limita răbdării! „Ne luăm elicopter!”

Conform sursei citate, începând din această dimineață, de la ora 7, și până sâmbătă, 29 august, la ora 19, traficul rutier de pe strada Costache Negri va fi deviat pe strada Gheorghe Șincai, sensul spre Calea București.

În cele patru zile, mai informează Primăria, traficul de pe Calea Bucureşti şi strada Gheorghe Şincai se va desfăşura normal, iar intrarea pe podul de peste râul Argeş spre Calea Câmpulung se va face pe o singură bandă.

Citiți și: Amenzi și puncte de penalizare pentru șoferii care fac asta!

Măsura devierii, precizează municipalitatea, a fost luată pentru finalizarea lucrărilor la pasaj în zona străzilor Costache Negri şi Depozitelor (banda a treia).

De luni și luni de zile circulația auto la Podul Viilor este un coșmar pentru șoferi. Potrivit viceprimarului Cornel Ionică, pasajul rutier ar urma să fie dat în folosință până la sfârșitul acestui an.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90