Donaris 930 x 122

firme

COST 0 (ZERO) LA ÎNFIINȚAREA UNEI FIRME, PFA, ASOCIAȚII SAU FUNDAȚII!

Aceasta este oferta cu care vine pe piaţa din Argeş o firmã de consultanţã, Profesional New Consult (http://www.profesionalnewconsult.ro/consultanta-juridica/infiintare-firme-pfa-ii), situatã în Piteşti, pe strada Trivale, nr.14, în Gura Trivãii, vizavi de Hotel Blue Night. Dacã doriţi, așadar, sã porniţi cu dreptul în afaceri, o puteţi face la costuri minime, apelând la specialişti în domeniu.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

De asemenea, Profesional New Consult se ocupã cu înfiinţarea de firme (SRL, SA) și PFA, dar şi de asociaţii non profit şi fundaţii, pentru cei care doresc sã serveascã o cauzã umanitarã. Pentru a beneficia de oferta cu cost 0 (ZERO) la înfiinţarea firmei (http://www.profesionalnewconsult.ro/consultanta-juridica/infiintare-firme-pfa-ii) (SRL, SA, PFA, II), tot ce trebuie sã faceţi este sã sunaţi la numărul de telefon al Profesional New Consult SRL, 0784.045.025, și veţi primi toate informaţiile necesare.

De precizat cã beneficiazã de aceastã ofertã doar cei care încheie cu firma contract de servicii de contabilitate pe o perioadã de un an. Prin colaborãrile pe care le deţine, Profesional New Consult poate asigura servicii de contabilitate, resurse umane și servicii externe pentru protecţia muncii.

Citiți și: Nu rata ultima săptămână de înscrieri! Curs acreditat de Frizer/Barber în Pitești

Contact Facebook: (https://www.facebook.com/cursuri.autorizateProfesionalNewConsult?ref=hl),

Mobil: 0784.045.025; 0784.333.777

Tel/Fax: 0348.436.899

E-mail: consultanta@profesionalnewconsult.ro,office@profesionalnewconsult.ro

Web: www.profesionalnewconsult.ro.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3