930 x122 grota rece

carne alterata

carne

CRIMINAL! TONE DE CARNE STRICATĂ, LIVRATE PENTRU VÂNZARE! IATĂ CE SPUNE MINISTRUL AGRICULTURII!

Procurorii DIICOT fac la această oră percheziții la mai bine de 100 de adrese din București și din câteva județe la o rețea de indivizi suspectați că ar fi livrat tone de carne alterată.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Rețeaua s-ar face vinovată și de evaziune fiscală și spălare de bani, prejudiciul adus statului ridicându-se la circa 15.000.000 de euro. Potrivit Mediafax, suspecții aduceau carne din alte țări ale Uniunii Europene pentru a o vinde în magazine din România, dar fără a declara cantitățile reale. Conform aceleiași surse, în cazul în care depășea termenul de valabilitate carnea era procesată și transformată în diverse produse.

În urmă cu puțin timp, într-o conferință de presă organizată la minister, Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, a ținut să liniștească populația: „În acest moment, din informațiile pe care le avem, este puțin probabil ca marfa respectivă să fi ajuns să fie pusă în vânzare”. Constantin a precizat că în cazul în care autoritățile vor descoperi, totuși, că există cantități aflate deja în vânzare acestea vor fi imediat scoase de la comercializare. (Foto: Arhivă)

Citiți și: S-au trezit cu mascații la ușă! Prejudiciu de 80.000 de € în domeniul asigurărilor auto

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90