NOR CURIER 930X122

drumuri

CUM SE CIRCULĂ PE DRUMURILE DIN ȚARĂ

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a unor accidente.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Potrivit sursei citate, un strat subţire de zăpadă, în amestec cu material antiderapant, există doar pe câteva drumuri naţionale secundare, care străbat zone montane înalte. Cel mai circulat dintre acestea este în această perioadă DN67C Novaci – Rânca, pe care stratul de zăpadă măsoară 1-2 centimetri. Un echipaj de Poliţie care acţionează în oraşul Novaci nu permite accesul către Rânca al autovehiculelor neechipate pentru circulaţia în condiţii de iarnă.

Pe DN1, pe Valea Prahovei, vremea este frumoasă, iar partea carosabilă începe să se usuce.

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții majore pe cel mai circulat drum

A nins pe DN7 Pitești-Râmnicu Vâlcea-Sibiu, pe Valea Oltului, iar partea carosabilă este umedă. Chiar dacă s-a acţionat cu utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant, Poliția îi sfătuiește pe conducătorii auto să fie prudenţi în curbe şi când efectuează manevra de depăşire, întrucât pe marginea drumului există zăpadă.

Astăzi, în a doua parte a zilei, circulaţia se va intensifica pe principalele drumuri naţionale, mai ales pe DN1 Bucureşti – Braşov. Este posibil să se formeze coloane de autovehicule în Comarnic şi în staţiunile montane de pe Valea Prahovei. (Foto: Arhivă)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90