EcoMoto 930×122

Arges

PROGNOZA_METEO

CUM VA FI LUNI VREMEA ÎN ARGEȘ

Vremea în județul Argeș și în municipiul Pitești va continua să se încălzească.

Citiți și: Accidentele grave continuă, în Argeș! Un ATV și două mașini implicate!

Mâine, 14 septembrie, vremea va fi predominant frumoasă, cu cer variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă a zilei ar urma să atingă 25-26 de grade Celsius. Minima din timpul nopții de duminică spre luni va fi cuprinsă între 12 și 14 grade.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, la ora 15 în Pitești termometrele indicau 21, 1 grade Celsius. În Curtea de Argeș erau 21, 5 grade, în Câmpulung Muscel 20, 2 și în zona Dedulești-Morărești 20, 4.

Citiți și: Accident grav în Argeș, acum! Motociclist implicat

Cel mai cald era în Stolnici, acolo unde la ora 15 se înregistrau aproape 23 de grade. La polul opus, temperatura cea mai scăzută se semnala, firesc, în zona montană a județului. La 2.000 de metri altitudine, în munții Făgăraș, erau doar 8 grade Celsius.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90