930×122 CAPRA 5

Arges

PROGNOZA_METEO

CUM VA FI VREMEA ÎN ARGEȘ LA FINAL DE MARTIE ȘI ÎNCEPUT DE APRILIE

În urmă cu puțin timp Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (23 martie-5 aprilie).

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș ANM estimeză că în următoarele zile temperaturile maxime diurne vor crește treptat până la o medie de 20 de grade Celsius joi, 26 martie.

După aceea, însă, și până la sfârșitul celor două săptămâni de prognoză maximele vor coborî până la o medie de 13-14 grade.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Și minimele nocturne vor cunoaște aceeași evoluție: mai întâi vor crește până la medii de 8 grade între 26 și 28 martie, iar apoi, până către 5 aprilie, vor coborî până la 2-3 grade.

Din punct de vedere al precipitațiilor, ANM estimează că pe 25, 26, 30 și 31 martie va ploua temporar și slab cantitativ. Ploile se vor extinde și vor deveni moderate în intervalul 27-29 martie.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90