NOR CURIER 930X122

Arges

CUM VA FI VREMEA ÎN ARGEȘ ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

În urmă cu puțin timp Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (11-24 mai).

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș ANM estimează că în primele trei-patru zile ale intervalului valorile termice vor creşte treptat, iar în jurul datei de 15 mai vremea va deveni normală pentru această perioadă, cu maxime diurne, în medie regională, de 26 de grade Celsius şi minime nocturne de aproximativ 12 grade.

La sfârşitul primei săptămâni temperaturile vor scădea, ajungând sub valorile obişnuite pentru a doua decadă a lunii mai, astfel că pe 17 mai se vor înregistra, în medie, maxime de 20 de grade şi minime de 8-9 grade.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Vremea se va menţine răcoroasă şi în prima parte a intervalului 18-24 mai, iar ulterior regimul termic se va apropia treptat de normal, cu maxime, în medie, de 24-25 de grade Celsius şi medii ale minimelor de 10-11 grade.

În ceea ce privește precipitațiile, ANM estimează că probabilitatea de apariție a averselor va fi mai mare între 16 și 20 mai, atunci când local se vor semnala și descărcări electrice, iar izolat cantitățile de apă pot fi mai însemnate.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90