SMART KIDS 930X122

Arges

CUM VA FI VREMEA DE PAŞTI ÎN ARGEŞ

Meteorologii argeşeni vin cu vești de ultimă oră în ceea ce privește starea vremii în weekend-ul care urmează.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

„În perioada următoare, față de zilele anterioare, vremea în Argeș se va răci uşor pe timpul zilei. Astfel, astăzi temperatura maximă nu va mai depăși 19 grade Celsius. Minima nopții de vineri spre sâmbătă va fi de 7 grade. Sâmbătă vom avea maximum 18 grade, în timp ce minima nopții de sâmbătă spre duminică se va situa în jurul valorii de 11 grade Celsius. Duminică ziua vor fi maximum 17 grade, iar minima nopții de duminică spre luni va atinge 10 grade Celsius. Vor fi şi precipitaţii. În mod normal, ar fi trebuit să avem minime de 3-4 grade Celsius şi maxime de 15 grade, deci în continuare este mai cald ca de obicei.”, informează Radu Filoteu, directorul Serviciului Meteo Argeş.

Dar cum va fi vremea în Argeș de Paști? Veștile de la meteorologi nu sunt tocmai bune. Cine se aștepta la cer senin și soare din belșug s-a înșelat. Potrivit sursei citate, în perioada sărbătorilor pascale argeșenii ar urma să aibă parte de o vreme umedă și instabilă, cu temperaturi maxime de circa 19 grade Celsius şi minime de doar până la 6 grade Celsius. Amintim că anul acesta Paștele va fi pe 1 mai.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3