New Profesional Consult 930 x 122

avocatul poporului

CUM VA FUNCȚIONA BIROUL TERITORIAL PITEȘTI AL AVOCATULUI POPORULUI PE DURATA STĂRII DE URGENȚĂ

Programul de lucru al Biroului teritorial Pitești al  Avocatului Poporului se modifică pe toată perioada în care își produc efectele prevederile Decretului nr. 195/16.03.2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României și în conformitate cu dispozițiile Avocatului Poporului.

Citiți și: Școlile din toată țara își schimbă programul pe 15 februarie

Astfel, în intervalul 17.03.2020-16.04.2020 activitatea de audiențe acordate cetățenilor din județele Argeș și Vâlcea rămân suspendate.

Biroul funcționează însă în continuare:

Citiți și: Avocatul Poporului s-a sesizat cu privire la accidentul de muncă mortal de la Metabet Piteşti

„Ne puteți contacta zilnic, de luni până joi, în intervalul orar 9-16 și vineri între orele 9-14 prin următoarele mijloace de comunicare :

  • telefon/fax: +40 248 211 101
  • e-mail: [email protected];
  • poștă: Pitești, strada Garoafelor nr. 6, județul Argeș

Suntem la dispoziția tuturor cetățenilor din județele Argeș și Vâlcea sau din străinătate, a celor aflați în izolare sau în carantină pentru a vă oferi informații, îndrumări, pentru a vă soluționa sau lămuri plângerile conform atribuțiilor specifice reglementate prin Legea nr. 35/1997 privind organizarea și funcționarea instituției Avocatul Poporului, republicată, inclusiv în contextul situației excepționale în care ne aflăm cu toții”, transmite Mihaela Stănciulescu, consilier coordonator al Biroului Teritorial Pitești al Instituției Avocatul Poporului.

Biroului Teritorial Pitești își exprimă speranța că prin solidaritate umană și uniți într-un efort comun de înțelegere vom reuși să depășim această încercare care ne afectează pe toți.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570×90 MAIA