New Profesional Consult 930 x 122

concurs

DACIA, SUBIECT DE CONCURS CU PREMII

Centrul Cultural Mioveni și școlile gimnaziale „George Topârceanu” și „Liviu Rebreanu”, în parteneriat cu Automobile Dacia, vor organiza concursul de pictură „Dacia-simbol național”. La concurs vor putea participa elevii din clasele pregătitoare și I-IV de la toate școlile din județul Argeș.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Pentru elevii de clasele a III-a și a IV-a evenimentul va avea loc la Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu” vineri, 14 noiembrie, de la ora 13. În schimb, lucrările elevilor din clasele pregătitoare și din clasele I și a II-a pot fi trimise prin poștă pe adresa școlii „Liviu Rebreanu”. Tot la această instituție de învățământ se vor face și înscrierile.

Participanții vor trebui să picteze unul dintre modelele din gama Dacia, urmând ca ulterior picturile să fie expuse în incinta Primăriei Mioveni. Vernisajul expoziției este programat pentru marți, 18 noiembrie, la ora 13. Tot atunci vor fi premiate și cele mai bune lucrări. Câștigătorii vor primi machete Duster lucrate în lemn și vor face un tur al uzinei Automobile Dacia.

Citiți și: Cifrele de la Dacia care spun tot!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90