New Profesional Consult 930 x 122

craciun

DANIEL CONSTANTIN A FOST DE CRĂCIUN OASPETELE LUI VICTOR PONTA

Victor Ponta și piteșteanul Daniel Constantin sunt apropiați nu doar ca oameni politici, ci și ca prieteni. O dovedește și faptul că cei doi au petrecut împreună, la premier acasă, a doua zi de Crăciun, alături de soțiile și copiii lor.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Primul-ministru a postat pe pagina sa de Facebook fotografii în acest sens. Postarea a adunat sute și sute de like-uri și numeroase comentarii. „Două familii frumoase! Așa ar trebui să arate toate familiile românilor!”, a scris cineva. „Viitorul PREȘEDINTE și PREMIERUL! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a fost un alt comentariu. Printre cei care au comentat se numără și managerul Filarmonicii Pitești, Jean Dumitrașcu: „Sărbători fericite! La mine la țară oamenii îl vor pe Daniel Constantin, nu pe Crin, președinte!”.

Ministru al Agriculturii și președinte al Partidului Conservator, Daniel Constantin este deputat de Pitești, orașul său natal.

Citiți și: Crăciunul aduce bogății la Dacia: Surprize generoase în plicurile angajaților!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90