930×122 CAPRA 5

daniel constantin

DANIEL CONSTANTIN ȘI PONTA, ÎMPREUNĂ ÎN SINAIA

Relația dintre piteșteanul Daniel Constantin și Victor Ponta este una excelentă. Cei doi sunt nu doar aliați politici, ci și buni prieteni.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Constantin și Ponta, alături de soțiile și de copiii lor, petrec de obicei împreună cele mai importante sărbători ale anului, ca de pildă Crăciunul. Dar nu doar sărbătorile. Și în weekend-ul care tocmai a trecut prim-ministrul și vicepremierul au fost cu familiile în același loc, Sinaia. O fotografie cu cei doi și familiile lor a fost postată pe contul de socializare al premierului Victor Ponta.

Daniel Constantin, ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale și președinte al Partidului Conservator, este din anul 2012 deputat de Argeș.

Citiți și: VICTOR PONTA S-A ALĂTURAT CAUZEI VETERANILOR: PRIMUL CENTRU DE RECUPERARE DEDICAT MILITARILOR ÎNTORȘI CU DIZABILITATI DIN TEATRELE DE OPERAȚII

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90