NOR CURIER 930X122

Arges

DE 8 MARTIE, ÎN ARGEȘ FRIG ȘI POSIBIL LAPOVIȚĂ – PROGNOZA PE 2 SĂPTĂMÂNI

Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (23 februarie-8 martie) au fost anunțate în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, ANM estimează că până pe 4 martie vremea va rămâne în general mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Temperaturile maxime din timpul zilei se vor situa între 9 și 13 grade Celsius. Minimele nocturne vor fi pozitive: între 1 și 5 grade.

După 4 martie, însă, vremea se va răci. Către data de 8 martie e posibil ca temperaturile să coboare sub obișnuitul perioadei. Nopțile vor deveni friguroase, cu minime în jur de minus 2 grade Celsius.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Din punct de vedere al precipitațiilor, ANM estimează că ele vor fi mai frecvente în cursul acestei săptămâni. Miercuri, 25 februarie, pe arii restrânse cantitățile de apă acumulate vor fi mai importante. Se vor semnala ploi, dar spre sfârșitul celor două săptămâni izolat am putea avea parte și de lapoviță.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3