EcoMoto 930×122

honda

DE AZI, 5 MOTOCICLETE HONDA PENTRU POLIȚIA AUTOSTRĂZI

Începând de astăzi, traficul rutier de pe autostrăzile care duc către mare și munte va fi supravegheat cu 5 motociclete HONDA ST 1300.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Motocicletele fac parte din lotul autovehiculelor repartizate Poliţiei Române în cadrul procesului de înnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne.

Din dispoziţia șefului Poliţiei Române, chestorul general de poliție Petre Tobă, motocicletele au fost repartizate Secției Poliției Autostrăzi, pentru a fi folosite în misiunile desfășurate în special pe autostrăzile care duc la mare și la munte.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Precizăm că motocicletele au o capacitate cilindrică de 1.261 de cm3 – 126 de cai putere şi pot atinge 225 de km/h. Sunt dotate cu sistem de comunicare propriu, lămpi de avertizare roșu/albastru, flash stroboscopic, sirene electronice și lampă de avertizare (girofar) de culoare albastră. (Foto: politiaromana.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3