EcoMoto 930×122

apa

DE AZI, SATUL GEMENELOR DE LA „ROMÂNII AU TALENT” ARE APĂ CURENTĂ

Astăzi în comuna argeșeană Lunca Corbului a fost dată în folosință o stație de alimentare cu apă potabilă.

Citiți și: Director important a murit în accident, în Argeș!

În urma acestei investiții peste 400 de familii din satele Lăngești, Silișteni și Bumbuieni vor avea apă curentă, captată dintr-un puț de adâncime (200 de metri) și pompată în cele trei sate printr-o rețea cu o lungime de 17 kilometri.

Astfel va beneficia de apă curentă și Bumbuieni, satul în care locuiesc cele două gemene mulatre care au impresionat recent o țară întreagă la emisiunea de pe Pro TV „Românii au talent”, Estera şi Rebeca Tchatchoua. Despre gemene puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/caleidoscop/tv/exclusiv-de-vorba-cu-gemenele-mulatre-de-la-romanii-au-talent/.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu șoferul care a omorât un puști de 18 ani în Argeș!

La inaugurare a participat și președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, obiectivul fiind realizat și cu sprijinul acestei instituții.

Tăierea panglicii a fost însoțită de o slujbă religioasă oficiată de un sobor de preoți și de un moment artistic oferit de tineri călușari din comună.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90