New Profesional Consult 930 x 122

accidente

DE CRĂCIUN, ZILE DE FOC ÎN ARGEȘ

De Crăciun, zile de foc în Argeș. În mini-vacanța de Crăciun, peste 150 de pompieri argeșeni s-au aflat zilnic la datorie. În perioada 23-26 decembrie 2018, în județul Argeș s-au înregistrat 132 de situații de urgență.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Pompierii au intervenit pentru stingerea a 12 incendii, iar echipajele SMURD au acționat în 107 cazuri pentru acordarea primului ajutor calificat și la 4 accidente rutiere.

De asemenea, salvatorii au intervenit în 3 situații pentru deblocarea persoanelor surprinse în medii ostile, precum și în alte misiuni de protejare a comunităților.

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

În cele 4 zile, mai bine de 130 de persoane au fost asistate medical de către echipajele SMURD.

În continuare, pompierii militari argeșeni rămân mobilizați 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90