EcoMoto 930×122

elevi

elevi_scoala

DE INTERES PENTRU ELEVI ȘI PĂRINȚI! CALENDARUL EVALUĂRILOR NAȚIONALE!

Ministerul Educației a dat astăzi publicității calendarul evaluărilor naționale pentru finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a.

Citiți și: Noi burse pentru elevi!

Evaluările, ale căror note nu vor fi trecute în catalog și care au ca scop stabilirea stadiului educațional la care a ajuns fiecare elev în parte, vor avea loc în două sesiuni. A doua le va fi destinată elevilor care din motive întemeiate vor lipsi de la prima sesiune. Conform calendarului, prima sesiune se va desfășura între 6 și 15 mai, iar cea de a doua, între 20 și 29 mai.

În prima sesiune, elevii de clasa a II-a vor avea pe 6 mai evaluarea la limba română, pe 7 mai la limba maternă (acolo unde este cazul), iar pe 8 mai la matematică. Pentru elevii de clasa a IV-a calendarul este următorul: 13 mai – limba română și limba maternă și pe 14 mai – matematică. Elevii de clasa a VI-a vor fi evaluați pe 14 mai la limbă și comunicare, iar pe 15 mai la matematică și științe.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

În a doua sesiune calendarul este următorul: pentru elevii de clasa a II-a – 20 mai, limba română, 21 mai, limba maternă și 22 mai, matematică; pentru elevii de clasa a IV-a – 28 mai, limba română și limba maternă și pe 29 mai, matematică; pentru elevii de clasa a VI-a – 27 mai, limbă și comunicare și pe 28 mai, matematică și științe.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3