EcoMoto 930×122

Arges

PROGNOZA_METEO

DE LA CALD LA RECE ȘI DE LA RECE LA CALD – VREMEA ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

În urmă cu puțin timp, Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității estimările de vreme pentru perioada 2-15 martie.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș ANM anunță vreme ploioasă de diseară și până mâine seară, în jurul orei 18.

Din punct de vedere termic, însă, meteorologii estimează că până joi, 5 martie, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă a anului. Media maximelor diurne se vor situa între 12 și 15 grade Celsius, iar a minimelor nocturne, între minus 1 și 4 grade.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

Începând din 5 martie, însă, vremea se va răci semnificativ. Ziua temperaturile maxime nu vor mai depăși 4-6 grade Celsius, în timp ce noaptea minimele vor coborî chiar și până la minus 4 grade.

Din a doua săptămână de prognoză, de luni, 9 martie, vremea se va încălzi din nou, iar temperaturile maxime vor urca iar peste media climatologică a perioadei.

În plus față de astăzi și mâine, ANM anunță că ploi, dar și lapoviță sau ninsori vor fi posibile în zilele de 5, 6 și 7 martie.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3