New Profesional Consult 930 x 122

apa canal

LIVIU PĂTRAȘCU DE LA APĂ CANAL A DEMISIONAT

În această seară a avut loc o şedinţă a Adunării Generale a Acționarilor de la SC Apă Canal 2000 SA Piteşti, societate a municipalității, ocazie cu care a fost înregistrată o demisie bombă.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Astfel, membrii AGA au fost luaţi prin surprindere de preşedintele Consiliului de Administrație, Liviu Pătraşcu, cel care şi-a anunţat demisia din funcţie. El a invocat motive personale. Conform unor surse din Consiliul de Administraţie, Pătraşcu a părut afectat de decizie, dar nu a oferit explicaţii suplimentare.

În luna ianuarie a anului viitor se va desfășura o altă şedinţă a AGA, în care va fi desemnată o conducere interimară. Liviu Pătraşcu fusese numit în locul lui Gelu Mujea la conducerea SC Apă Canal, fiind adus în societate de primarul Tudor Pendiuc, primar care acum se află în arest preventiv în dosarul privind transportul local de călători din municipiu.

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

Acesta este om de afaceri şi conduce firma Conarg, cea care s-a ocupat de modernizarea Pieţei „Vasile Milea” (prima etapă din reamenajarea zonei centrale a municipiului). Cel mai probabil, el va reveni la conducerea societăţii sale de construcţii şi nu va mai activa în mediul public, ci doar în cel privat.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90