EcoMoto 930×122

descarcerare

DESCARCERARE ȘI PRIM-AJUTOR ÎN ARGEȘ

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș a reluat campania de recrutare de voluntari care vor fi specializaţi în acordarea primului-ajutor, descarcerare şi misiuni de stingere a incendiilor.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Potrivit ISU Argeș, perioada de recrutare a început astăzi, 5 decembrie 2017, și se va încheia pe 30 ianuarie 2018. Analizarea dosarelor persoanelor interesate și completarea contractelor de voluntariat vor avea loc între 15 și 30 ianuarie anul viitor.

Cei care vor să devină voluntari trebuie să aibă între 16 și 65 de ani, să fie apți din punct de vedere medical, să nu fi fost condamnați pentru infracțiuni săvârșite cu intenție și să nu fi pierdut anterior calitatea de voluntar în cadrul unui inspectorat pentru situații de urgență. Dosarul candidatului trebuie să conțină următoarele:

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

-Cererea de înscriere

-Certificatul de cazier judiciar (pentru persoanele cu vârsta de peste 18 ani)

-Copie după actul de identitate

-Avizul psihologic

-Actul doveditor al ultimelor studii absolvite sau în curs de absolvire

-Adeverință medicală

-Acordul părintelui (pentru persoanele cu vârsta de sub 18 ani).

Detalii suplimentare legate de activitatea de voluntariat pot fi obţinute la sediul ISU Argeș (Pitești, strada Mărășești, nr. 1).

În prezent, la ISU Argeș activează 42 de voluntari, care au urmat cursuri de inițiere și de prim-ajutor de bază.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90