Donaris 930 x 122

holcim

DESCOPERIRE PERICULOASĂ ÎN ARGEȘ, LA FABRICA HOLCIM

Descoperire periculoasă în Argeș, la fabrica Holcim. Echipajul pirotehnic de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit ieri, la orele prânzului, la fabrica de ciment Holcim, pe strada Brașovului din comuna Valea Mare Pravăț.

Citiți și: Exclusiv/Argeș. O mașină a căzut într-un râu!

Intervenția a fost “pentru asanarea teritoriului de muniție (n.r. – un proiectil) rămasă neexplodată”, ne-a informat în urmă cu puțin timp Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Proiectilul a fost găsit în curtea societăți, în timpul unor săpături pentru montarea unui stâlp pentru iluminat.

Citiți și: Accident cu 2 mașini, lângă Kaufland!

Pirotehniștii, chemați de urgență, au eliminat pericolul, ridicând în condiții de siguranță și ulterior transportând în vederea distrugerii proiectilul exploziv, de calibrul 76 de milimetri, din Al Doilea Război Mondial.

Nu este pentru prima dată când în acest an astfel de proiectile rămase neexplodate au fost găsite în Valea Mare Pravăț. Din același motiv, pirotehniștii au intervenit în Valea Mare Pravăț și în februarie (AICI, subiectul pe larg) și în iunie 2018 (amănunte, AICI).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3