930×122 CAPRA 5

autoturism

DESCREIERAT! „ȘOFER” CU TUPEU PE STRADA GĂVENII

Ieri dimineață, în jurul orei 5­:50, un poliţist de la Secţia 2 din Piteşti care era în afara orelor de program și-a anunțat colegii în legătură cu un șofer suspect, a informat astăzi Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

I.C.N., de 27 de ani, din Piteşti, ar fi condus un autoturism pe strada Găvenii fără să aibă permis de conducere.

Mai mult, în urma anchetei ulterioare, polițiștii au stabilit că bărbatul ar fi furat autoturismul în scop de folosinţă din curtea unui imobil situat pe aceeaşi stradă. Fără să fie șofer cu acte, deci lipsit de experiență la volan, individul ar fi intrat apoi cu mașina într-un alt autoturism, parcat tot pe Găvenii.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, rezultatul testării cu aparatul etilotest a arătat că piteșteanul era băut. Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgență pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Individul s-a ales cu dosar penal, cu trei capete de acuzare. A fost reţinut de Poliție pentru 24 de ore și prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Propunerea Poliției a fost respinsă, măsura dispusă fiind controlul judiciar pentru 60 de zile. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90