NOR CURIER 930X122

Cărţii

DEŢINUŢI LA CASA CĂRŢII

Deţinuţi la Casa Cărţii din Piteşti.
Mai mulţi deţinuţi de la penitenciarul Colibaşi din Mioveni au participat astăzi la Bursa Locurilor de Muncă, eveniment organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş la Casa Cărţii.
Persoanele private de libertate care au discutat cu angajatorii sunt în executarea unei pedepse în regim deschis, aflându-se în apropierea termenului de a fi discutate în comisia de propuneri pentru liberare condiţionată.
Totodată, deţinuţii selectaţi sunt din rândul celor apţi pentru muncă din punct de vedere medical, calificaţi profesional sau necalificaţi, dar care posedă abilităţi practice    într-o meserie.
Participarea persoanelor private de libertate la Bursa Locurilor de Muncă urmăreşte sensibilizarea angajatorilor privind problematica socială a acestei categorii vulnerabile, precum şi oferirea unei oportunităţi pentru fiecare dintre participanţi de a deveni un potenţial angajat după punerea în libertate.
 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90