930X122 MAIA

crima

Dezvăluiri șocante în cazul bărbatului omorât de trei copii: „Au luat totul în joacă”

Update, 26 martie, ora 07:44

Dezvăluiri șocante în cazul bărbatului omorât de trei copii de 9, 10 și 15 ani, în județul Buzău. Potrivit Antena 3 CNN, directorul Centrului de Asistență Socială din Pogoanele spune că cei mici au luat totul în joacă.

Citiți și: Crimă la un hotel de lux! Alex Velea, fotografiat cu suspecții înainte de tragedie

„Este într-adevăr un caz care ne-a șocat și pe noi. Nu știu în ce măsură se vor confirma toate aceste fapte deoarece este o anchetă în curs de desfășurare.

Copiii au luat totul în joacă, cel puțin cei mici nici nu conștientizează gravitatea lucrurilor. Aceștia sunt în atenția noastră pentru că beneficiază de ajutor social. Băiatul de 15 ani a mai creat oarecare probleme pe la școală. Noi am ținut legătura cu cadrele didactice”, a declarat Ștefan Ion, pentru sursa citată.

Citiți și: Exclusiv. Misterul crimei a fost deslușit: fiul și-a omorât tatăl! În Argeș au găsit doar mâna

Criminologul Liviu Chesnoiu spune că astfel de lucruri nu au cum să reprezinte o joacă și este de părere că băiatul în vârstă de 15 ani este cel care i-a incitat pe ceilalți doi la comiterea unei astfel de fapte.

Știrea inițială, 25 martie, ora 11:26 – Crimă șocantă! Trei copii au omorât un bătrân! Cel mai mic are 9 ani

Crimă șocantă în localitatea Căldărăști din județul Buzău. Trei copii de 9, 10 și 15 ani sunt acuzați că au omorât un bătrân de 81 de ani, notează Antena 3 CNN.

Cadavrul a fost găsit la finalul acestei săptămâni pe un câmp din localitate. Un localnic a fost cel care a alertat autoritățile după ce l-a văzut pe bătrân zăcând fără suflare și dezbrăcat.

Potrivit sursei citate, localnicii povestesc că bărbatul de 81 de ani a plecat pe câmp cu gândul să își taie via.

La scurt timp, în zonă au apărut trei minori care au început să-l lovească cu bestialitate pe bătrân. Copii l-au pus la pământ, l-au legat i-au băgat pământ în gură și au continuat să îl lovească.

Înainte de a-l abandona, minorii l-au lăsat fără haine.

Copiii ar fi vrut să-i fure bicicleta bătrânului.

Cadavrul bătrânului a fost găsit in dimineața zilei de 24 martie, iar la audieri minorii ar fi declarat ca faptele ar fi avut loc cu o zi înainte, mai notează sursa citată.

Foto descriptiv: Gândul

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3