EcoMoto 930×122

Arges

frig_mare

DIN NOU GER ÎN ARGEȘ! MINIME DE PÂNĂ LA MINUS 17 GRADE

Administrația Națională de Meteorologie a comunicat cu puțin timp în urmă estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (5-18 ianuarie).

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș ANM estimează că în următoarele zile vremea va deveni din ce în ce mai geroasă. Temperaturile minime vor coborî, în medie, până la minus 10 grade Celsius. Vor fi, însă, și minus 17 grade în noaptea de 6 spre 7 ianuarie. Și maximele diurne vor coborî până către minus 8 grade pe 7 ianuarie. Ulterior vor crește, ajungând la 6 grade Celsius în jurul datei de 11 ianuarie. Dincolo de 11 ianuarie temperaturile minime vor fi între minus 5 și minus 3 grade, iar cele maxime, între 4 și 6 grade.

Conform ANM, probabilitatea de precipitații va fi redusă în cele două săptămâni. Excepție ar urma să facă ziua de 11 ianuarie, atunci când sunt posibile ploi, lapovițe și doar trecător și local ninsori.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

UPDATE: În urmă cu câteva momente ANM a emis o informare de ger și intensificări ale vântului pentru întreaga țară, valabilă de mâine, 6 ianuarie, de la ora 14, până pe 9 ianuarie, la ora 10. În intervalul menţionat vremea va fi deosebit de rece, geroasă mai ales în cursul nopţilor şi al dimineţilor. Temperaturile minime vor coborî frecvent la sub minus 15 grade, iar izolat chiar la sub minus 25 de grade. Maximele diurne vor fi preponderent negative şi se vor încadra, în general, între minus 10 şi 0 grade. În cursul zilei de marţi (6 ianuarie) şi în noaptea de marţi spre miercuri (6/7 ianuarie) vântul va avea intensificări în Moldova, jumătatea estică a Munteniei şi Dobrogea, cu rafale de până la 55-65 de km/h.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90