930×122 CAPRA 5

Arges

DIRECȚIA DE SĂNĂTATE S-A SCUTURAT DE BĂLĂRII

În urmă cu fix o lună am atras atenția asupra felului deplorabil în care arăta intrarea dinspre bulevardul „Eroilor” în curtea sediului din Pitești al Direcției de Sănătate Publică Argeș. „Priveliștea” era o rușine pentru o instituție a statului, cu atât mai mult pentru una care gestionează probleme de sănătate publică. Puteți citi aici articolul respectiv: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/rusinos-balariile-sufoca-dsp-arges/.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Între timp noua conducere a instituției a făcut ordine. Vegetația abundentă, lăsată să crească neglijent în voie, a fost îndepărtată.

Amintim că nu cu mult timp în urmă conducerea executivă a Direcției de Sănătate Publică a județului Argeș a fost preluată de Sorina Honțaru, care l-a înlocuit în funcție pe doctorul Adrian Stoica.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90