EcoMoto 930×122

caut

DISPERARE MAXIMĂ! UITE CE CAUTĂ UN TÂNĂR DIN PITEŞTI!

Disperare maximă! Disperarea l-a făcut pe un tânăr din Piteşti să apeleze la o metodă mai puţin obişnuită pentru a-şi face cunoscute intenţiile amoroase.

Citiți și: S-a întâmplat în Parcul Trivale! Tânăr dubios descoperit cu potențiale substanțe ilegale

Astfel, băiatul a lipit în mai multe zone din oraş afişe în care se văd siluetele a doi îndrăgostiţi şi pe care este trecut mesajul scris de mână cu litere mari „Tânăr caut iubire adevărată”. Acesta şi-a lăsat scris şi numărul de telefon, pentru a fi contactat.

Un astfel de anunţ poate fi văzut, de exemplu, pe afişul unui spectacol de teatru care are ca temă dragostea şi care este lipt aproape de magazinul Girexim din zona pasajului Sfânta Vineri.

Citiți și: Argeș. Tânăr din Mioveni, prins drogat la volan

Sunt mai multe posibilităţi. Fie tânărul este dezamăgit în dragoste şi a ajuns la disperare, fie nu s-a întâlnit niciodată cu iubirea şi o caută. Desigur, ar fi putut opta şi pentru un anunţ în ziar, dar metoda aleasă de el pare să fie mai directă, deşi inedită…

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90