930 x122 grota rece

dn 7

DN 7 PITEȘTI-RÂMNICU VÂLCEA, REDESCHIS PENTRU TOATE MAȘINILE

Astăzi drumul național 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea va fi redeschis în întregime pentru toate tipurile de autovehicule, indiferent de tonaj. Informația o furnizează Instituția Prefectului de Argeș. Potrivit sursei citate, redeschiderea va avea loc la ora 12.

Citiți și: Șoferi, atenție mare! Se întâmplă azi în trafic, pe mai multe drumuri

Amintim că pentru mașinile de marfă de mare tonaj traficul rutier era restricționat de câteva luni pe DN 7 în zona Morărești ca urmare a unor lucrări. Acestea s-au desfășurat pentru reabilitarea unei porțiuni de drum afectată de viiturile din primăvara și vara acestui an. Lucrările s-au încheiat cu câteva zile mai devreme față de termenul asumat: 15 octombrie.

În altă ordine de idei, Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță că mâine, 11 octombrie, Transfăgărășanul va fi închis între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac între orele 11 și 17. Motivul este desfășurarea unui raliu. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții majore pe cel mai circulat drum

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90