930×122 CAPRA 5

dna

DNA va intercepta mesajele transmise pe WhatsApp

DNA va intercepta mesajele transmise pe WhatsApp.

Citiți și: Premieră în presa online din Argeș! ePitești și-a lansat canalul de WhatsApp!

Direcția Națională Anticorupție (DNA) anunță că va intercepta în curând toate mesajele WhatsApp, după ce va cumpăra tehnica necesară în acest sens, conform e-juridic.manager.ro.

„Există societăți private în Israel sau în Italia care scot pe piață și vând, la prețuri destul de importante, tehnologii care permit o interceptare a convorbirilor pe WhatsApp. Nu avem așa ceva în prezent. Ăsta ar fi un exemplu, dar trebuie sume serioase de bani pentru acest lucru”, a spus Crin Bologa, șeful DNA, conform sursei citate.

Citiți și: Rău neașteptat pentru edilul suspendat al Mioveniului, Georgescu

Deși WhatsApp spune că mesajele transmise pe rețeaua sa sunt criptate integral, acestea pot fi citite de roboți în scop comercial cu păstrarea identității sub anonimat. În ultimii 3 ani s-a dovedit că atât Facebook, cât și alte părți interesate au putut citi conversații desfășurate pe WhatsApp.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Simona Rodica Johansson spune:

    Se plâng ei că nu au suficientă tehnologie de ascultare? Cine-i crede?? Probabil au nevoie de niște bani și argumentează astfel!
    Oricum eu le scriu ceea ce e sau simt că e realitate, adevăr! Oricui și oriunde sau pe orice rețea! Nu e că mă tem tare de amenințările lor, știu că în curând sau într-un viitor apropiat aceste tehnologii nu vor mai fi funcționale! Asta e!

  • Ionescu spune:

    Bă, epitești, asta e știre??!! Cade drobul de sare??? Și dacă interceptează,ce? Să mai prindă dracu’ din penali…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90