Donaris 930 x 122

curtea de arges

politia

DOI ARGEȘENI SUNT DAȚI DISPĂRUȚI

Doi bărbați din Curtea de Argeș sunt dați dispăruți.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Pe 19 aprilie Constantin Gulie (foto 1), în vârstă de 56 ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent. Semnalmente: 1, 75 – 1, 80 m, aproximativ 90-95 de kg, constituţie robustă, faţa ovală, păr grizonat și poartă barbă (mustaţă şi cioc). Vestimentaţie: geacă din piele de culoare maro și pantaloni din material textil, de culoare verde.

Al doilea bărbat din Curtea de Argeș dat dispărut este Vasile Moraru (foto 2). A plecat de acasă pe 10 mai și nu a mai revenit. Are 71 de ani. Semnalmente: 1, 65 – 1, 70 m, aproximativ 50-59 de kg, constituţie astenică, faţa ovală, păr grizonat și prezintă calviţie. Vestimentaţie: blugi de culoare albastru și pulover de culoare închisă și poartă şapcă pe cap. Semne particulare: mers şchiopătat şi tremur al mâinilor.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Cei care care pot da informaţii despre persoanele dispărute sunt rugați de Poliția Argeș să sune la Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliţie.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90