EcoMoto 930×122

condoleante

DOLIU LA PRIMĂRIE

Doliu la Primărie. „A trecut în neființă Gheorghe Ogrezeanu (n.r. – avea 54 de ani, decesul survenind în urma unor afecțiuni cardiace), cel care ne-a fost coleg și prieten, iar vestea ne-a îndurerat profund. A fost un om deosebit, de care ne vom aminti mereu cu drag.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Suntem alături cu tot sufletul de familia îndurerată în pierderea imensă și ireparabilă suferită. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul de condoleanțe primit pe adresa redacției din partea colegilor defunctului și a conducerii Primăriei Mioveni.

Conducerea Primăriei Mioveni transmite și un alt mesaj de condoleanțe:

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

„Deplângem dispariția prematură a domnului Ionel Fica, managerul SC Activ Fica Prosper SRL, distins colaborator și prieten. Transmitem sincere regrete şi gânduri de susţinere familiei îndoliate și tuturor celor care l-au cunoscut şi apreciat. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică!”. (Foto: Primăria Mioveni) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3