Donaris 930 x 122

Arges

DOLIU ÎN TSD PITEȘTI

În TSD Pitești este doliu.

Citiți și: Doliu în România! S-a stins o mare legendă!

Astăzi, în urma unei boli cumplite, Oana Prioteasa, secretara organizației tineretului social democrat din Pitești, a murit. Oana avea doar 34 de ani.

Moartea ei a provocat o emoție puternică în rândul colegilor săi de partid. „După o lungă luptă cu o boală cruntă, prietena noastră, secretara organizaţiei de tineret a municipiului Piteşti, Oana Prioteasa, a plecat dintre noi. Nu se poate înţelege cât de grea e despărţirea decât atunci când o fiinţă dragă pleacă de lângă noi. O cauţi şi nu o găseşti, o strigi şi nu te aude, o aştepţi şi nu mai vine. Ne rămân doar amintirea şi un dor nestins în inimă. Condoleanţe din partea TSD Piteşti.”, acesta este mesajul public adresat de Tineretul Social Democrat Pitești la aflarea cumplitei vești. (Foto: Facebook)

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90