930 x122 grota rece

bascov

DOSARUL „BĂTĂLIA DE LA BASCOV”, UN NOU EPISOD

Dosarul „Bătălia de la Bascov”, un nou episod. Polițiștii de Investigații Criminale din Inspectoratul de Poliție Județean Argeș au finalizat cercetările în dosarul penal cu privire la luptele de stradă din comuna Bascov.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Dosarul este pentru distrugere, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Din cercetări, polițiștii au stabilit că pe data de 26 septembrie 2017 două grupuri de persoane au participat la un conflict în spațiul public, care a avut drept consecință vătămarea corporală a unor persoane și distrugerea unor autovehicule.

Citiți și: Argeș. Și-a făcut praf și pulbere Mazda, într-un cap de pod!

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată a 31 de persoane, dintre care 7 arestate preventiv și 24 cercetate sub control judiciar.”, a informat cu puțin timp în urmă Biroul de Presă al Poliției argeșene.

Amănunte și imagini de la luptele de stradă din Bascov de la sfârșitul lunii septembrie, AICI. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90