930×122 CAPRA 5

Arges

DOUĂ NOI ȘCOLI INAUGURATE AZI ÎN ARGEȘ

Ecaterina Andronescu, șefa comisiei pentru educație din Senatul României și fost ministru al învățământului, a fost astăzi în Argeș.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Andronescu a participat la festivitatea de deschidere a noului an școlar la Colegiul Național Pedagogic ”Carol I” din Câmpulung Muscel. Au fost prezenți, printre alții, și Emil Florin Albotă, secretar de stat în Ministerul Educației Naționale, președintele Consiliului Județean, Florin Tecău, primarul Câmpulungului, Călin Andrei, și arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, ÎPS Calinic. De asemenea, Ecaterina Andronescu a fost la inaugurarea școlilor din comuna Stoenești (satul Cotenești) și Dâmbovicioara (satul Podu Dâmboviței).

În prima zi de școală elevii argeșeni din clasa zero au primit gratuit din partea Consiliului Județean câte un ghiozdan echipat cu rechizitele necesare.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3