930 x122 grota rece

frații golești

DOUĂ ȘOFERIȚE AU DAT RADARUL PESTE CAP ÎN PITEȘTI

Două șoferițe au dat radarul peste cap în Pitești. S-a întâmplat ieri pe bulevardul Frații Golești, a anunțat cu puțin timp în urmă Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Potrivit sursei citate, una dintre ele, în vârstă de 19 ani, din comuna argeșeană Rătești, aflată la volanul unui autoturism, a fost înregistrată de aparatul radar cu 129 de km pe oră.

Cealaltă șoferiță, de 41 de ani, din Pitești, care conducea un alt autoturism, circula cu 108 km pe oră, conform Biroului de Presă al Poliției Județene.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Polițiștii rutieri piteșteni le-au reținut permisele auto în vederea suspendării pentru 90 de zile a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, fiecare dintre ele a primit o amendă de 1.305 lei. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3